Adauga Radio

Postul de radio pe care il detii nu este promovat pe RadiouriOnline.NeT? Nimic mai simplu !

Trimite-ne numele, sigla, pagina web oficiala si link-ul de asculta live al radioului pe adresa office@radiourionline.net. Te rugam sa mentionezi categoria in care sa fie adaugat.

Important: 

1. Ne rezervam dreptul de a selecta radiourile propuse in functie de urmatoarele criterii: timp de functionare, calitatea emisiunilor difuzate, numele ales, istoria radioului, activitate online.

2. Daca stream-ul postului de radio transmite in format AAC si AAC+, nu va garantam ca acesta va putea fi si ascultat in mod direct pe radiourionline.biz. Pentru o mai buna vizibilitate, e indicat sa transmiteti  pe doua flux-uri diferite (AAC + si MP3), din pacate cel din urma consuma mai multe resurse de sistem si implicit un volum generos de trafic.

Ce castigi daca iti adaugi postul de radio in baza noastra de date !

  • RadiouriOnline.NeT este portalul posturilor de radio online, FM, AM si DAB, special realizat pentru a ajuta promovarea rapida a stream-ului radio si paginii web.
  • Toate radiourile ce exista pe radiourionline.NeT, beneficiaza de pagina individuala, in care sunt incluse informatii cu caracter de promovare.

Toate Drepturile Rezervate!